ANASAYFA > HABERLER > ÇEVRE DÜZENİ PLANI, SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ’NDE ANLATILDI

ÇEVRE DÜZENİ PLANI, SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ’NDE ANLATILDI

Sağlıklı Kentler Birliği´ne bağlı belediyelerin temsilcileri, kent yönetiminde katılımcılığı değerlendirmek için 26-27 Nisan 2013 tarihlerinde Muğla´da bir araya geldi. Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katıldığı toplantıda B.B.B. İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Şehir Planlama Şube Müdürlüğü Proje Yönetim Merkezi Koordinatörü Y.Şehir Plancısı Uluay KOÇAK GÜVENER  2030 Yılı 1/100.000 ölçekli Bursa İl Çevre Düzeni Planı’yla ilgili bir sunum yaptı. Güvener, yaptığı sunumda; hazırlanış olarak alanında bir ilk olan Bursa İl Çevre Düzeni Planı’nın katılımcılık esasına göre yapılış yönteminden bahsetti.