KONGRE TURİZMİNİN GELECEĞİ KONUŞULDU

Bursa’nın geleceğinin şekillendirileceği 1/100000 İl Çevre Düzeni Planı kapsamında ‘Turizm sektörü’ bazında çalışmalarını yürüten Bursa Büyükşehir Belediyesi planlama ekibi, Bursa’daki kongre turizmini görüşmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’nda  moderatörlüğünü Daire Başkanı Murat UŞUN’un yaptığı toplantıya   Merinos AKKM Genel Koordinatörü Semih PALA, B.B.B. Şehir Planlama Şube Müdürü Ayşe IŞIK, B.B.B.’den Şehir Plancısı Özge GÜL YÜCE ve Şehir Plancısı Haluk ACAR, İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ferhan GEZİCİ, Merinos AKKM’den Burcu BAHADIR ve Cüneyt ACAR, TÜYAP FUAR Proje Müdürü Güneş AKKOYUNLU, BURKON Turizm Organizasyon Müdürü Onur ORAL, Plaza Turizm Genel Md. Serdal CAN, Genel Md.Yrd. Ersoy TABAKLAR, TÜRSAB Güney Marmara B.Y.K’dan Vecdi GÜLMEZ, Şehir Plancısı Esin MIHÇIOĞLU ve Şehir Plancısı Meltem PARLAK katıldı. Toplantıda  turizm sektörü başlığında elde edilen veriler ve Bursa’daki kongre turizminin geleceği konuşuldu.